Integritetspolicy

GRUPO M CONTIGO SL., ett spanskt företag med skatteregistreringsnummer B37527900 beläget på Calle Concejo, 13, 2ºA, 37002, Salamanca och registrerat i Salamanca Business Register, daterad 2013-08-20, fil 146, volym 442, bok 0, blad SA-15157, (hädanefter som “Personuppgiftsansvarig” eller “GRUPO MCONTIGO”), har åtagit sig att upprätthålla förtroendet och integriteten för användare som besöker och använder dess webbplats.

I denna dataskyddspolicy har vi tillhandahållit information om när och varför vi samlar in din personliga information, hur vi använder den, de begränsade villkoren under vilka vi kan dela med oss av den med andra och hur vi håller den säker.

Eftersom vårt företag är baserat i Europa kommer vi att samla in, använda och dela personuppgifter i enlighet med Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 från den 27 april 2016 om skydd av fysiska personer med avseende på behandling av personuppgifter och om fri rörlighet för sådana uppgifter (Dataskyddsförordningen, DSF, eller General Data Protection Regulation, GDPR). I allmänhet, innan vi hämtar in några personuppgifter från dig, kommer vi att meddela dig om för vilka ändamål dina personuppgifter kan samlas in, användas och avslöjas, samt erhålla samtycke för de avsedda ändamålen. Den brasilianska allmänna dataskyddslagen (“LGPD”) kan dock tillämpas på de omständigheter där brasilianska medborgare är inblandade och rättigheterna till dem har utvidgats till alla våra användare. Detsamma gäller för den behandling som faller inom tillämpningsområdet för California Consumer Privacy Act (CCPA), vars effekter också är extraterritoriella. Andra regler kan gälla beroende på var du befinner dig.

Vi hoppas att vi kan svara på frågor du kan ha om hur vi behandlar dina uppgifter. Du kan kontakta vår personuppgiftsansvarige om du har några funderingar eller frågor om hur vi behandlar dina uppgifter på protecciondedatos@mcontigo.com.

1. Vilka personuppgifter samlar vi in och för vilka ändamål?

Den personuppgiftsansvarig kan samla in följande data:

  • Plats.
  • IP-adress.
  • Datum och tid för åtkomst.
  • Webbläsare, språkinställningar, version av webbläsarens operativsystem och yta.
  • Hårdvarudata.
  • Information som du kan dela med tjänsteleverantörerna eller när du kommer i kontakt med oss.

Den personuppgiftsansvarige kan använda informationen för följande ändamål:

  • För att svara på din begäran om demonstration, kontakt eller ytterligare information som kund, leverantör eller slutanvändare.
  • Kommersiell användning.
  • För att kommunicera nyheter och kampanjer om våra tjänster (inklusive nyhetsbrev), samt att tillhandahålla, förbättra, testa och övervaka effektiviteten av vår tjänst.
  • Övervaka prestandaindikatorer och förbättra webbplatsens funktion.
  • Administrera och hantera din relation som användare av plattformen.
  • Svara på frågor som kan uppstå vid normal användning av plattformen.
  • För något annat syfte som anges för dig när du lämnar informationen.
  • Att uppfylla lagkrav.
  • Rekrytering, utvärdering av ansökningar och hantering av vårt avtals- och/eller anställningsförhållande.
  • För att utarbeta, förhandla eller ingå avtal eller andra kontrakt med dig.
  • För att säkra och presentera vår webbplats eller plattform (registreringsfiler).

2. Vilken är vår rättsliga grund för att samla in och hantera dessa personuppgifter?

Vår rättsliga grund för att samla in och använda dina personuppgifter kommer att bero på de berörda personuppgifterna och det specifika sammanhang i vilket vi samlar in dem. Enligt dataskyddsbestämmelserna kan vi lagligt behandla dina personuppgifter på en eller flera av följande lagliga grunder:

  • Vid fullgörandet av ett avtal om tillhandahållande av varor eller tjänster.
  • I enlighet med en laglig skyldighet.
  • I de registeransvarigas legitima intresse.
  • Med användarens samtycke.

Om vi samlar in och använder dina personuppgifter med hänsyn till våra legitima intressen (eller tredje parts intressen), kan du begära att vi ger dig information om vilka dessa legitima intressen är genom att kontakta oss på e-postadressen/e-postadresserna överst i denna integritetspolicy.

3. Vem delar vi dina uppgifter med?

Vi kommer inte att dela din personliga information med en tredje part utanför Grupo M Contigo förutom under begränsade omständigheter, inklusive: om det krävs enligt lag eller förordning, av en behörig domstol eller myndighet eller om vi anser att en sådan åtgärd är nödvändig för att förhindra bedrägeri eller brott. eller för att skydda våra tjänster eller någon persons rättigheter, egendom eller personlig säkerhet.

De tredjepartsdatahanteringsplattformar eller reklam- och analyspartners vi arbetar med är:

Du kan klicka på namnen på dessa tredje parter för att komma åt deras dataskyddspolicyer.

Vi respekterar din integritet och vi kommer inte att sälja din personliga information till någon tredje part. Vi kan dela med oss av data och samlad statistik om användare av våra tjänster till potentiella partners, annonsörer, sponsorer och andra välrenommerade tredje parter för att beskriva våra tjänster, leverera riktade annonser eller för andra lagliga ändamål, men dessa data och statistik kommer inte att innehålla information som kan användas för att identifiera dig.

Vi säljer, handlar inte med eller på annat sätt överför din personliga information till externa parter. Vi kan komma att dela din personliga information med betrodda partners och leverantörer endast om de behöver sådan information för att utföra deras specifika skyldigheter (t.ex. för att tillhandahålla dig vår tjänst, för att samla in, lagra och behandla din personliga information, för att välja och visa relevanta annonser och för att förbättra och optimera våra webbplatser och applikationer), och vi kräver att de gör det baserat på våra instruktioner och i enlighet med denna dataskyddspolicy och vår policy om webbkakor och alla andra lämpliga sekretess- och säkerhetsåtgärder och tillämpliga förordningar.

4. Internationella överföringar

Vi verkar globalt och kan komma att överföra din personliga information till tredje part på platser runt om i världen för de syften som beskrivs i denna dataskyddspolicy. Varhelst din personliga information överförs, lagras eller behandlas av oss kommer vi att vidta rimliga åtgärder för att skydda din personliga informations integritet.

Till dem som DSF gäller, informerar vi er om att några av de ovan nämnda leverantörerna finns i territorier utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet som inte erbjuder en dataskyddsnivå som är jämförbar med den i Europeiska unionen. I sådana fall överför vi dina data med adekvata skyddsåtgärder och håller alltid dina data säkra, med hjälp av de mest praktiskt applicerbara internationella dataöverföringsverktygen, till exempel standardavtalsklausulerna och eventuella relevanta kompletterande åtgärder. Du kan läsa innehållet i sådana standardavtalsklausuler via följande länk.

5. Dina rättigheter som registrerad

Du har olika rättigheter i förhållande till dina personuppgifter. I synnerhet har du rätt att:

  • Få bekräftelse på att vi behandlar dina personuppgifter och begära en kopia av de personuppgifter vi har om dig.
  • Få en kopia av dina data i ett maskinläsbart format.
  • Be att vi uppdaterar de personuppgifter vi har om dig, eller korrigera sådan personlig information som du anser är felaktig eller ofullständig.
  • Be att vi raderar personlig information som vi har om dig, eller begränsa sättet på vilket vi använder sådan personlig information.
  • Invända mot vår behandling av dina personuppgifter på grund av vårt eget legitima intresse, allmänintresse eller profilering, såvida vi inte kan bevisa att tvingande, motiverade skäl ersätter dina intressen, rättigheter och frihet, eller att sådan behandling görs för ändamålet, påstående, utövande eller försvar av rättsliga anspråk.
  • Varhelst vi förlitar oss på ditt samtycke, kommer du alltid att kunna återkalla det samtycket.

För att utöva någon av dessa rättigheter kan du kontakta oss eller vår dataskyddsansvarige med hjälp av uppgifterna i avsnitt 14.

Du har också rätt att lämna in ett klagomål till den behöriga myndigheten om du anser att vi inte har följt tillämpliga dataskyddskrav.

6. Hur skyddar och säkrar vi dina personuppgifter?

PrAtt skydda informationen som vi får om dig är vår högsta prioritet. Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda din information från förlust, missbruk och obehörig åtkomst, ändring, avslöjande eller förstörelse. Vi har vidtagit åtgärder för att säkerställa den pågående konfidentialitet, integritet, tillgänglighet och motståndskraft hos system och tjänster som behandlar personuppgifter och kommer att återställa tillgängligheten och tillgången till information i händelse av en fysisk eller teknisk incident i tid.

GRUPO MCONTIGO har antagit de säkerhetsnivåer för dataskydd som krävs enligt lag och som finns i Royal Decree 1720/2007 i PDPL-personuppgiftslagen. Det tillhandahåller dock andra ytterligare medel, som toppmoderna brandväggar, förutom tekniska åtgärder som programvara för kryptering av konfidentiell information och kontroll av åtkomst till personlig information, begränsade användare, säkerhetspolicyer, användare och lösenord som upphör att gälla som krävs av LOPD och andra system som syftar till att förhindra missbruk, ändring, obehörig åtkomst och stöld av personuppgifter som tillhandahålls till GRUPO MCONTIGO.

GRUPO MCONTIGO använder SSL/TLS-protokollet för att upprätta säkra anslutningar mellan användare och våra servrar över internet, vilket säkerställer att informationen som förmedlas är krypterad och inte kan läsas av en extern tredje part, vilket gör din transaktion på vår webbplats mycket säkrare.

Tyvärr kan ingen organisation garantera absolut säkerhet för information, särskilt information som överförs över internet. Men om du har anledning att tro att din interaktion med oss inte längre är säker (till exempel om din personliga information kan ha äventyrats), vänligen kontakta oss omedelbart på protecciondedatos@mcontigo.com.

7. Hur länge lagrar vi personuppgifter?

Vi kommer att behålla din personliga information så länge som behövs eller tillåts i ljuset av det syfte eller de syften som de erhölls för. Kriterierna som används för att fastställa våra lagringsperioder inkluderar: (i) hur lång tid vi har en pågående relation med dig och tillhandahåller tjänsten till dig; (ii) om det finns en juridisk skyldighet som vi är föremål för; och (iii) huruvida bevarande är tillrådligt i ljuset av vår rättsliga ställning (såsom med hänsyn till tillämpliga preskriptionsregler, rättstvister eller regulatoriska utredningar).

För ytterligare information om vår lagringstid kan du kontakta oss via protecciondedatos@mcontigo.com

8. Ansvar för personuppgifternas riktighet och sanningsenlighet

Användaren är ensam ansvarig för riktigheten och sanningsenligheten av de uppgifter som tillhandahålls via något av formulären på webben, vilket fritar GRUPO MCONTIGO från allt ansvar i detta avseende. Användare garanterar och svarar för, i alla fall, riktigheten, giltigheten och äktheten av de personliga uppgifterna som tillhandahålls, och åtar sig att hålla dem uppdaterade. Användaren samtycker till att lämna fullständig och korrekt information i de formulär du fyller i.

GRUPO MCONTIGO ansvarar inte för sanningshalten i informationen som inte är av dess egen utarbetning och vars en annan källa anges, så det tar inget ansvar för hypotetiska skador som kan uppstå från användningen av sådan information.

GRUPO MCONTIGO är befriad från ansvar för förlust eller skada som användaren kan lida till följd av fel, defekter eller utelämnanden i informationen som tillhandahålls av GRUPO MCONTIGO, förutsatt att den kommer från externa källor.

9. Uppgifter om minderåriga

Som en allmän regel kommer GRUPO MCONTIGO inte att behandla uppgifter om minderåriga för att förverkliga behandlingen och tjänsterna som tillhandahålls av GRUPO MCONTIGO. Om en användare tillhandahåller data om barn under 14 år (eller under 16 år för invånare i Kalifornien), garanterar användaren förhandsgodkännande från sina föräldrar eller vårdnadshavare. Om GRUPO MCONTIGO kräver det måste användaren bevisa att han erhållit sådant samtycke.

10. Hur använder vi webbkakor?

Vi använder webbkakor (cookies) för att optimera och anpassa din webbupplevelse. Webbkakor är fysiska informationsfiler som lagras i användarens egen dator eller annan surfenhet. Informationen som samlas in via webbkakor tjänar till att underlätta användarens navigering av portalen och för att optimera surfupplevelsen. Uppgifterna som samlas in genom kakor kan komma att delas med den personuppgiftsansvarige, men i inget fall kommer informationen som erhålls av dem att kopplas till personuppgifter eller data som kan identifiera användaren. Men om användaren inte vill ha kakor installerade på sin hårddisk har han eller hon möjlighet att konfigurera webbläsaren på ett sådant sätt att installationen av dessa filer förhindras: Cookie-preferenser.

För mer information, se vår policy om kakor.

11. Information för invånare i Kalifornien

Detta meddelande till invånare i Kalifornien tillhandahålls enligt kalifornisk lag, inklusive California Online Privacy Protection Act (“CalOPPA”) och California Consumer Act (“CCPA”), Cal. civillagen 1798.100, et. seq. Detta meddelande kompletterar vår dataskyddspolicy genom att förklara dina dataskyddsrättigheter i Kalifornien om du är bosatt i Kalifornien och tillhandahåller vissa obligatoriska upplysningar om vår behandling av information om invånare i Kalifornien, både online och offline.

Under de senaste 12 månaderna har vi samlat in följande kategorier av personlig information: identifierare (som namn, kontaktinformation och enhetsidentifierare), information om internet eller annan elektronisk nätverksaktivitet (som surfbeteende), ungefärlig geolokaliseringsdata, slutsatser (t.ex. som ungefärlig plats eller produktintressen) och annan personlig information (som information om betalningssätt, användaruppgifter). Källorna till personlig information från vilka vi samlat in är direkt från våra användare.

För mer information om den personliga informationen vi samlar in, inklusive kategorierna av information och källor, se avsnittet “Vilka personuppgifter samlar vi in och för vilka ändamål?” ovan. De affärsmässiga eller kommersiella syftena med att samla in personlig information beskrivs mer i detalj i avsnittet “Vilka personuppgifter samlar vi in och för vilka ändamål?” ovan.

Vi delar denna information med de kategorier av tredje parter som beskrivs i avsnittet “Vem delar vi dina uppgifter med?” ovan.

Med förbehåll för vissa begränsningar och undantag ger CCPA konsumenter i Kalifornien rätten att begära att få veta, upp till två gånger per år, mer information om kategorierna och specifika delar av personlig information om dig som vi samlar in, använder, avslöjar och säljer; rätten att radera din personliga information; rätten att välja bort alla “försäljningar” som kan förekomma; och rätten att inte bli diskriminerad för att utöva dessa rättigheter.

Vi “säljer” inte den personliga information vi samlar in eller någon personlig information om kända minderåriga under 16 år. (och kommer inte att sälja den i framtiden utan att ge en rätt att välja bort detta).

Spåra inte (Do Not Track, “DNT”) är en sekretesspreferens som användare kan ställa in i vissa webbläsare. DNT är ett sätt för användare att informera webbplatser och tjänster om att de inte vill att viss information om deras webbsidebesök samlas in över tid. Eftersom det inte finns någon juridisk standard i frågan informerar vi dig om att vi inte känner igen eller svarar på “DNT”-signaler.

Konsumenter i Kalifornien kan göra en rättighetsbegäran genom att maila oss på   protecciondedatos@mcontigo.com. Vi kommer att verifiera din begäran genom att be dig att tillhandahålla information som matchar informationen som vi har registrerat om dig. Användare kan också utse en auktoriserad agent för att utöva dessa rättigheter för deras räkning, men vi kommer att kräva bevis på att personen är behörig att agera för din räkning och kan även fortfarande be dig att verifiera din identitet med oss direkt.

12. Information för invånare i Brasilien

Detta meddelande till invånare i Brasilien tillhandahålls enligt brasiliansk lag om dataskydd (LGPD). Detta meddelande kompletterar vår integritetspolicy genom att förklara dina brasilianska integritetsrättigheter om du är bosatt i Brasilien och tillhandahåller vissa obligatoriska utlämnande av information om vår behandling av brasilianska invånares information, både online och offline.

Om du, en användare som bor i Brasilien, besöker en av våra sidor eller kontrakterar med GRUPO MCONTIGO kontrolleras dina personuppgifter av GRUPO MCONTIGO.

Dina personuppgifter används i första hand för att förse dig med de GRUPO MCONTIGO-produkter eller tjänster du efterfrågar. Det kan också användas för att följa rättsliga skyldigheter som vi är föremål för eller för att uppfylla våra legitima intressen, som att anpassa din upplevelse, utveckla och förbättra våra tjänster eller för att upptäcka olagliga aktiviteter. GRUPO MCONTIGO kan också behandla personuppgifter i syfte att följa tillämpliga lokala lagar och förordningar i det territorium där våra produkter och tjänster erbjuds. Med ditt förhandsgodkännande eller närhelst det finns ett berättigat intresse på spel, kan det också användas för att skicka erbjudanden och kampanjer till dig.

Du har flera rättigheter som anges i Brasiliens dataskyddslagstiftning inklusive men inte begränsat till rätten att bekräfta förekomsten av behandlingen av dina personuppgifter, begära tillgång till, ändra eller ta bort dina personuppgifter eller att ändra dina marknadsföringspreferenser (inklusive återkalla ditt samtycke när som helst) – läs hela vår dataskyddspolicy för att lära dig mer om hur du hanterar dina marknadsföringspreferenser eller raderar dina personuppgifter.

13. Uppdateringar av denna dataskyddspolicy

Vi förbehåller oss rätten att modifiera eller ändra denna policy. Till exempel kan vi behöva ändra denna policy när ny dataskyddslagstiftning införs eller när befintliga förordningar ändras. Ändringar av denna policy kommer att publiceras på webbplatsen. Den registeransvarige kommer att kommunicera relevanta ändringar så långt det är möjligt.

14. Kontakta oss

Om du har några frågor, klagomål eller funderingar angående denna dataskyddspolicy eller om du vill utöva dina rättigheter för datasekretess, vänligen kontakta oss på följande adresser:

Ikraftträdande datum: 22/07/2022