Du fick mig att tro på kontaktens mysterium

Att skapa kontakt är så mycket mer än en sammanträffande: det handlar om handlar om att dela tid och skapa magi. Den här berättelsen handlar om att knyta kontakt.
Du fick mig att tro på kontaktens mysterium

Senaste uppdateringen: 13 januari, 2019

Livet är fullt av överraskningar och människor som kommer att revolutionera våra liv. Vissa kallar dem överraskningar och sammanträffanden, medan andra kallar dem lyckträffar, synkronisering eller till och med ödesbestämda möten. De har dock alla något gemensamt: kontaktens mysterium. Och det var det som jag upplevde tack vare dig.

Då och då undrar jag när allt började. Hur sparade du till den platsen som du gav mig? I exakt vilket ögonblick blev kontaktens mysterium del av våra liv? Sanningen är den att, även om jag inte vet när allt startade så njuter jag av att vara del av resan.

Att släppa taget och bara följa med i strömmen är någonting som jag gärna vill lära mig hur man gör. Jag vill också lära mig hur man skickar kodade meddelanden som bara vi förstår. Det är dock inte lätt att avslöja vad våra ord inte kan förklara.

Jag hoppas att du kan bevara min hemlighet.

“Människor träffas när de måste träffas”.

-Paulo Coelho-

Min favoritupprepning

Jag vet inte hur du lyckas. Du har blivit min favoritupprepning och motorn bakom mina tankar och mitt leende. Jag kan inte ens beskriva det med ord, men det är sant. Jag gillar att känna så här. Det bästa är att du får mig att känna mig levande utan att ens ha rört vid min hud.

“Någon som får dig att känna saker utan att lägga ett finger på dig, det är imponerande.”

-Mario Benedetti-

Leende halsband

Jag måste erkänna att det är du som vinner det här spelet. Det är omöjligt att blunda och låtsas som ingenting händer när min själ rör vid din.

Men jag måste erkänna att du på något sätt hemlighetsfull och att du är en expert när det kommer till att undvika att tala om dig själv. Jag bryr mig inte för jag gillar det. Vet du hur mycket jag njuter av att utforska dig?

Du är lycka

Är du medveten om att du har en speciell förmåga att knyta an till andraDu är duktig på konsten lyssna på deras demoner och på vad som gör dem lyckliga. Och inte bara det, visste du att ditt sinne för humor lyser upp min dag? Du är revolutionär. Med dina oväntade strategier är du förmögen att utföra magi och framkalla leenden. Faktum är att jag började le mer tack vare dig.

Ibland tror jag att du är ett ankare i mitten av kvicksand. Andra gånger är du likt en överraskning som gör allting annorlunda. Du vet definitivt hur man lämnar intryck.

Jag har en annan hemlighet: jag beundrar dig. Därför att det är en sak att leva drömmen och en relativt annan att lära känna varandra, att utforska vägen till själv upptäckande, att utvecklas och bli lyckligare människor för att göra andra glada. Du är det bästa exemplet på varför vi måste knyta an till oss själva. Du löste kontaktens mysterium.

Jag känner mig tacksam för att jag träffat dig

Jag vill inte avsluta det här utan att säga tack för att du lät mig träffa dig efter några misslyckade försök. Jag vet att det inte är ditt fel det är mitt.

Sanningen är den att vi är här av en eller annan anledning. Här befinner vi oss där vi skickar varandra kryptiska meddelanden och gåtor. Åtminstone är det vad jag tror; jag kan bara prata för mig själv. Jag tar dock inte tillbaka någonting. Om det enbart finns i mitt huvud så njuter jag åtminstone av resan även om jag aldrig kommer att nå slutstationen om denna anknytning skulle suddas ut.

Jag vill dock inte tro det. Jag vill tro att någonting skapat den här orkanen. Jag vill tro att någonting existerar mellan dina rädslor och mina osäkerheter och dina tvivel och mina bekymmer.

kontaktens mysterium

Tack för att du är dig själv och för att få mig att tro på kontaktens mysterium

Tack för att du inte stängde dörren när det var jag som knackade. Jag vill även tacka för din förståelse, för att du delta din tid med mig, för våra debatter, för dina tankar i mitten av natten och dina nycker (jag är säker på att du vet vad jag pratar om).

Tack för att du låter mig gå bredvid dig, för att skapa mentala labyrinter åt mig och för att väcka kraften till att finna mig själv.Tro mig, det är inte lätt att hitta någon som pushar dig till att växa. Det är inte lätt att hitta någon som får dig att se saker du var oförmögen att se tidigare,

Slutligen vill jag tacka för att du är dig själv. Du har fått mig att tro på kontaktens mysterium.

Detta kanske intresserar dig
Att knyta an till andra: en sann utmaning
Utforska Sinnet
Läs det Utforska Sinnet
Att knyta an till andra: en sann utmaning

Dagens verklighet uppdelas i digtal och reell. Dt finns stora nackdelar med detta som vi redan vet. Att knyta an till andra människor är en av utma...